Briller

Synsundersøkelse

Butikken har to optikere, Lene og Sindre. Begge er autoriserte optikere med linsekompetanse og rett til rekvirering av diagnostiske medikamenter.

Timebestilling 
Bestilling av time kan bli gjort via nettsiden. Hvis det er behov for synsundersøkelse utenom åpningstidene er det bare å sende en mail til post@coptikknittedal.no eller ringe oss på 67 07 54 62 så finner vi en tid som passer for deg. 

Vi kan ofte sette opp time på dagen, hvis du må vente på timen kan du alltids ta en tur innom Meny Åneby, Tiffany Frisør eller T&V Nails som er i nabobyggene.

Forundersøkelse
Først måles det en objektiv styrke i en autorefraktor, der målingene fra den blir brukt som et grunnlag til synsundersøkelsen som blir gjort etterpå. Så blir trykket på øynene målt for å avdekke om det er er innenfor normalverdiene eller om det har endret seg siden forrige undersøkelse.

I 2023 fikk vi et OCT-instrument som tar et tverrsnittbilde av netthinnen i tillegg til et vanlig bilde som vi har tatt tidligere. Bildene gir mye informasjon om skarpsynet og synsnerven. Hvis det blir funnet avvik henviser vi til øyelege som gjør en utredning av øyehelsen.